Praktijkinformatie

Werkwijze

De aanmelding of verwijzing wordt vaak gedaan door de huisarts, het ziekenhuis, een fysiotherapeut, wijkverpleging of andere behandelaar. U kunt zich ook zelf aanmelden bij Ergotherapie in de wijk.

Na aanmelding zal er telefonisch contact met u worden opgenomen en wordt er een afspraak gepland bij u thuis of op één van onze praktijklocaties.

De ergotherapeutische behandeling is praktisch gericht op het weer kunnen doen van uw activiteiten door middel van persoonlijk advies, begeleiding of training.

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis met u, worden uw hulpvraag en verwachtingen geïnventariseerd en doen we vaak een observatie om te zien hoe u een activiteit uitvoert. U krijgt uitleg over de mogelijkheden van ergotherapie en we stellen gezamenlijk een behandelplan op.

Waar?

Meestal komen we op huisbezoek. Daarnaast kan de behandeling plaatsvinden op uw werk, sportvereniging of dagbestedingsplek. Behandeling is ook mogelijk in één van onze praktijkruimtes in Nijmegen Dukenburg, Hatert of Malden.

U kunt in onderstaande praktijklocaties alleen op afspraak terecht:

Nijmegen Dukenburg

Gezondheidscentrum De Schakel
Meijhorst 1003H, Nijmegen
Woensdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Nijmegen Hatert

Hatert Samen Gezonder
Geeresteinstraat 30-32, Nijmegen
Donderdag van 13:00 tot 17:00 uur

Malden

Gezondheidscentrum De Kroonsteen 1
Kloosterhof 1, Malden
Woensdag van 08:30 tot 17:00 uur

Samenwerking

Binnen de praktijk is er veel aandacht voor het werken met ouderen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met huisartsen en specialisten ouderenzorg.

Ergotherapie in de wijk werkt samen met:

http://Praktijkinformatie-samenwerking

Klachtenregeling

Voor informatie over onze klachtenregeling kunt u terecht bij het klachtenloket Paramedici: www.klachtenloketparamedici.nl
Cliënten uit de gemeente Heumen kunnen ook terecht bij de klachtenregeling van gezondheidscentrum Samen Gezond: www.gcsamengezond.nl